Nejaušs joks

(21.gadsimts) Jauns indiāņu virsaitis, tikko kā izvēlēts šim amatam. Kā pienākas pēc tradīcijām, indiāņi jautā savam virsaitim vai ziema ...

(21.gadsimts)
Jauns indiāņu virsaitis, tikko kā izvēlēts šim amatam.
Kā pienākas pēc tradīcijām, indiāņi jautā savam virsaitim vai ziema būs auksta? Nezinot metodes pēc kurām viņa senči spēja noteikt kāda būs ziema, virsaitis izvēlās drošu variantu un paziņo: "Jā ziema būs auksta, ejiet ievākt malku!"".
Jaunais virsaitis izjūtot šaubas par savu lēmumu nolemj pārbaudīt savu minējumu un piezvana ASV sinoptiķiem, kas viņam paziņo, ka jā ziema būs auksta.
Virsaitis atgriežās savā ciematā, kur viņa padotie viņam jautā vai ziema tiešām būs auksta? VIņš droši paziņo, ka diezgan auksta, lai vāc pēc iespējas vairāk malkas!
Jūtot atkal nelielas šaubas, viņš dodās vēlreiz piezvanīt sinoptiķiem un pārliecināties, ka ziema tiešām būs auksta? Sinoptiķi apstiprina, kā jā ziemas būs ļoti auksta.
Virsaitis dodās uz mājām, kur paziņo, ka ziema būs ļoti auksta. Viņš lūdz padotajiem atrast pēc iespējas vairāk malkas, ievākt katru sauso koka gabalu!
Pēdējo reizi virsaitis dodās piezvanīt sinoptiķiem, lai tomēr pārliecināties, ka ziema būs auksta un viņš nav licis saviem padotajiem velti pūlēties. Viņi ne tikai apstiprina, ka ziema būs auksta, bet arī sola, ka šī būs aukstākā ziema pēdējā laikā! Nobijies virsaitis jautā pēc kā viņi nosaka kāda būs ziema?
Atbilde:Indiāņi vāc malku kā traki!
19283640259721764904785390737685149644

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru