Nejaušs joks

Saistībā ar to, ka daudziem nu nāksies skriet uz mācībiestādēm, tad neliels apkopojums ar simts gadus veciem aņukiem par skolas tēmu: #1...



Saistībā ar to, ka daudziem nu nāksies skriet uz mācībiestādēm, tad neliels apkopojums ar simts gadus veciem aņukiem par skolas tēmu:

#1
Skolā 1. septembris. Skolotāja iepazīstas ar bērniem, un jautā kas par ko grib kļūt. Viens par policistu, otrs par lidotāju. Te Jānītis ceļ roku.
Skolotāja tam jautā: “Un tu Jānīti, kas būsi?
“Es būšu seksologs. “
“Kā tā?”
Jānītis pasauc skolotāju pie loga: “Redziet tur lejā divas sievietes ēd saldējumu, viena laiza, otra sūkā. Kura no viņām ir Precējusies?”
Skolotāja neziņā atbild: “Laikam tā kura sūkā. “
“Nē, tai kurai ir gredzens uz pirksta! Un tādas kā jūs es ārstēšu. “

#2
Skolēniem liek mājās sacerēt dzejolīti ar atskaņām. Otrā dienā izsauc Jānīti un liek deklamēt sacerēto. Jānītis deklamē:
- Ziediem rokā paša rautiem,
Iebrien ezerā līdz ceļiem.
Skolotāja: Bet kur atskaņas?
Jānītis: Pabridīs tālāk, tad būs!

#3
Skolotāja prasa bērniem: - Kas izgudroja zobratus? Kāds puisēns atbild: - Inženieris. - Ļoti labi, sēdies. Bet kā radās olas? Kāda meitenīte: - Olas radās evolūcijas gaitā. - Ļoti labi, sēdies. Bet kas izgudroja sirēnu? Jānītis: - Sirēnu izgudroja inženieris, kam olas zobratos ierāva…

#4
Anniņa teica Jānītim: “Atnāc pie manis vakarā, mājās neviena nebūs.” Jānītis vakarā atnāca un mājās patiešām neviena nebija.

#5
Skolā notiek stunda!
Jānītis solā aizmidzis, krievu valodas skolotājs pie viņa pienāk, pamodina un dusmīgs uzkliedz: “Zini, kas ir Pušķins, kas ir Ļermontovs!?”
Pēterītis, pēc vakardienas polša iereibis, apjucis saka: “A zini, kas ir Šķībacis, Plikpauris un Pickulis!? Mani ar savu bandu labāk nebiedē!”

#6
Kad tu pildīsi mājas darbus, ir jau vēls!
Mammu, mācīties nekad nav par vēlu!

#7
Skolā:
Jānīti, kādēļ Tev ir tādas pašas kļūdas, kā Ieviņai!, kas sēž blakus?
Tāpēc, ka mums ir viena skolotāja!
19283640259721764903112495224108537978

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru