Nejaušs joks

Dels matei prasa- iedod naudu prieks saldejuma! Mate atbild - naudas nav, bet tu vari panemt zosi un aiznest uz tirgu pardot. Dels panem ...

Dels matei prasa- iedod naudu prieks saldejuma!
Mate atbild - naudas nav, bet tu vari panemt zosi un aiznest uz tirgu pardot.
Dels panem zosi un aiziet uz to tirgu. tirgu nostav vairakas stundas un tad pie vina pienak tante un prasa- delin pa cik tu to zosi pardod?
dels atbild- piedod tantin, bet par zosi prasu 5 ls.
tante noper zosi, bet naudu vina puikam gatava atdot sava maja..puika ar tanti aiiet pie vinas uz maju. ioeiet istaba. tante atnes naudu un kolidz grasa attot naudu- ta zvans pie durvim. vina puiku iedzen skapi. pie vinas atnak milakais. puika sed vairakas stundas skapi. Atkal atskan zvans pie durvim. milako iebaz ari taja skapi kur puiku. majas atnak virs. skapi valda tumsa un puika neredz kas vel ir skapi, tapec saka- ja nepirksi zosi, kliegsu. taa vini tur nemas ilgu laiku, lidz vinus pavienam izlaiz ara no skapja.
dels aiziet majas un mammai saka- mamu, paskat cik daudz naudas dabuju:) mamma atbild- man nav laika , aizej palielies tetim.
dels aizskrien pie teva un saka- teti, teti, paskat cik man dfaudz naudas... tetis atbild delam- da tu jau man skapi apniki:D
19283640259721764903585490897935216154

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru