Nejaušs joks

Kāda angļu ģimene atpūšas Vācijā. Reiz pastaigādamies laulātie ievēro ļoti jauku namiņu un nospriež, ka tā būtu ideāla vieta viņu nākamā ...

Kāda angļu ģimene atpūšas Vācijā. Reiz pastaigādamies laulātie ievēro ļoti jauku namiņu un nospriež, ka tā būtu ideāla vieta viņu nākamā atvaļinājuma pavadīšanai. Izrādās, ka šī nama saimnieks ir mācītājs. Angļu ģimene, daudz nedomājot, noslēdz īres līgumu. Kad ģimene atgriežas Anglijā, sieva sāk domāt, ka viņa nav pamanījusi labierīcības ne namā, ne blakus tam. Lai laikus tiktu skaidrībā, viņa raksta mācītājam vēstuli: „Cienītais kungs, Jums raksta tā ģimene, kura noslēdza īres līgumu ar Jums. Diemžēl mēs nenoskaidrojām, kur atrodas WC. Vai Jūs būtu tik laipns un uzrakstītu mums, kur tā atrodas?”
Mācītājs izlasījis vēstuli, ilgi domā, ko nozīmē saīsinājums WC, un beigās, nospriež, ka runa ir par kalvinistu baznīcu Walls Chapels, raksta ģimenei un atbild:
„Cienījamā kundze, godātais kungs, vēlreiz pateicos jums par jūsu izvēli. Man ir tas gods ziņot jums, ka vieta, kura jūs interesē, atrodas 12 kilometrus no mana nama, tātad tas nav pārāk ērti tiem, kuri to apmeklē bieži. Tādā gadījumā uz turieni var ņemt līdzi pusdienas. Turp var doties ar automašīnu, velosipēdu vai kājām, bet katrā ziņā vēlams ierasties laikus, lai varētu aizņemt sēžamvietas un netraucētu apmeklētājiem. Šajā vietā ir labs kondicionēts gaiss, pie ieejas katram tiek izsniegta lapiņa, bērni bieži sēž blakus vecākiem, un visi dzied korī.
Tie, kas ir nokavējušies, var izmantot blakussēdētāja lapiņas, bet beigās tās jāatdod atpakaļ, lai pēc tam tās varētu izsniegt citiem. Šajā vietā ir pastiprinātāji, kas ļauj ārpusē dzirdēt iekšā notiekušo. Ceru, ka raksturoju Jums šo vietu pietiekoši izsmeļoši.”
Labu nedēļu!!!
19283640259721764902487830002351597966

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru