Nejaušs joks

Vīrietis ieiet restorānā un apsēžas pie galdiņa. Bet sēžoties pie galdiņa viņš netīšām ar elkoni nogrūž karoti zemē. Pirms vīrietis paspē...

Vīrietis ieiet restorānā un apsēžas pie galdiņa. Bet sēžoties pie galdiņa viņš netīšām ar elkoni nogrūž karoti zemē. Pirms vīrietis paspējis pieliekties pēc karotes, klāt ir atskrējis tuvākais viesmīlis un no savas kabatas izvelk tīru karoti, un noliek to uz galda. Vīrietis pārsteigts prasa. „Vai visi viesmīļi nēsā karoti savā kabatā?”

Viesmīlis atbild, „Jā. kopš pie mums sāka strādāt finanšu eksperts, mēs tagad visi nēsājam tīru karoti kabatā, jo izrādās, ka 17, 8 % apmeklētāji netīšām nogāž karoti no galda un viņš apgalvo, ka nēsājot karoti kabatā mēs ietaupīsim laiku ejot uz virtuvi.”

Nu, vīrietis paēdis savas pusdienas, maksā tam pašam viesmīlim un piebilst: „Piedodiet par manu traucēšanu, bet vai jūs zināt, ka jums no biksēm ārā karājas diedziņš?”

Viesmīlis atbild: „Jā, zinu, visiem viesmīļiem karājas diedziņš ārā no biksēm, jo tas pats finanšu eksperts apgalvo, ka mēs pārāk daudz laika un ūdens tērējam mazgājot rokas, tāpēc mums ir diedziņš apsiets ap locekli, lai nesmērējot rokas to varētu izvilkt ārā, kad mums vajag čurāt.”

„Pagaidi”, atbild vīrietis, „Kā tad tu dabū locekli atpakaļ biksēs?”

Viesmīlis atbild: „Nu es nezinu kā to citi viesmīļi dara, bet es izmantoju karoti"
19283640259721764903175239256495618373

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru