Nejaušs joks

Tā kā savu otro es Alfons dzīvoklī šorīt neatrada, pie psihiatra šoreiz nolēma iet vienatnē. Skaidrīte griezās ar prasību tiesā pret vi...

Tā kā savu otro es Alfons dzīvoklī šorīt neatrada, pie psihiatra šoreiz nolēma iet vienatnē.

Skaidrīte griezās ar prasību tiesā pret vietējo namu pārvaldi par to, ka dzīvoklī regulāri pazūd ūdens, elektrība un labākie dzīves gadi.

Kopš Aigariņš atmeta dzeršanu un uzdzeršanu, mistiskā kārtā viņam pazuduši vairāki mājdzīvnieki - 12 baltas pelītes, rozā zilonis, pusotra dzeltena krokodīla un dresēts vampīrs Fedja, kurš uz to laiku jau prata izrunāt vienu frāzi: «Davai no kakliņa!»

Bērziņu ģimene nožēloja savu izvēli būt orģināliem un ievākties jaunā projekta dzīvoklī, kas projektēts ar labirinta elementiem. Vectēvs ejot uz tualeti pazudis jau trešo reizi, šoreiz jau uz mēnesi.

Raimis katru rītu spiests konstatēt, ka pazudis kāds fragments no viesistabas grīdas- jocīgi, ka tieši tajā vietā, kur iepriekšējā vakarā bijis ugunskurs.

Opim pa nakti pazuda nieres un aknas. Izsauktie glābēji konstatēja, ka tās vienkārši izkritušas... pa caurumu ledusskapī. Turpmāk sunim domātos produktus opis teicās glabāt rūpīgāk.
19283640259721764904727702052558815881

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru